De ce sa ne alegi pe noi?

Cu o experienta de 19 ani pe piata romaneasca de mobilier la comanda reusim sa facem din vise - realitate.

Masuram, proiectam, producem si livram solutia perfecta pentru tine si casa ta.

Fie ca ai deja un proiect pe care doresti sa-l realizam pentru tine sau ai nevoie de sfaturile si indrumarea noastra, te incurajam sa ne contactezi. Hai sa mergem mai departe impreuna si sa facem din spatiul tau caminul confortabil pe care il visezi.

Poti alege din modelele noastre pe care le putem adapta sau putem crea ceva nou si inedit cu ajutorul tau si pentru tine.

Garantam un pret corect, o executie si o calitate impecabila.

Am mobilat tot apartamentul si totul a fost minunat. Am fost consiliata atat in privinta amplasamentului diferitelor piese de mobilier cat si a materialelor alese. Calitate exceptionala.

Mihaela
Bucuresti

Foarte bune produse si la un pret corect. Livrare rapida pentru un dressing si o bucatarie.

Adrian M
Bragadiru, Ilfov

Despre noi

In urma cu 20 de ani invatam pentru prima data cam ce inseamna mobila la comanda, cu ce scule si utilaje se prelucreaza si cum proiectam mobilierul visat atat de noi cat si de clientii nostri. Astazi o mare parte din sculele si utilajele de atunci au disparut si le-au luat locul masinile cu comanda numerica complet automatizate. Punem mare pret pe calitate, iar aceasta retehnologizare continua trebuie mentinuta pentru a putea scoate din productie mobilier de inalta calitate. Dispunem de cateva utilaje de ultima generatie cu care ne mandrim ca putem oferi o calitate ireprosabila mobilierului produs de noi.