June 23, 2014

Mobila pentru copii

Cand vine vorba de mobila pentru copii, vom lucra cu dumneavoastra pentru a proiecta exact ceea ce va doriti. Puteti alege din zeci de materiale veritabile si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne aratati fotografii cu ceea ce va incanta sau sa veniti cu idei.

Vesti bune

Construim tot ceea ce este necesar cand vine vorba de mobila pentru copii. Cu Lucs Design veti creea exact ceea ce va place pentru cele mai importante persoane din viata dumneavoastra – copiii.

Profesionalism

Daca v-ati saturat de cumparaturi in cautarea unei piese de mobilier perfecte din pal melaminat, mdf si hpl de calitate, pentru ca apoi sa fiti dezamagit/a din motivul simplu ca totusi nu este pe gustul dumneavoastra, atunci ati ajuns unde trebuie. Poate ati gasit ceva ce v-a surprins privirea si va ganditi ca este mobila pentru copii ideala, insa exista limite la dimensiuni sau pur si simplu nu se potriveste cu restul decorului incaperii.

Da, poate v-ati saturat de calitatea slaba a mobilei de copii de pe piata. Stiati ca 90% din mobila importata de peste mari (spre exemplu, China) este alcatuita in mare parte din rumegus si clei, elemente ce elibereaza formaldehida (toxica pentru oameni)?

De ce ar trebui sa cumparati mobila pentru copii facuta pe comanda?

Se potriveste perfect cu incaperea

Cei mai multi oameni cauta ore intregi alegerea piesei perfecte de mobilier. Au spatiul perfect pentru mobila copii, insa au o problema reala in a gasi ceva care are inaltimea, lungimea, culoarea si design-ul potrivite. Mobila la comanda rezolva toate problemele acestea pentru ca produsul final este exact asa cum vi-l doriti.

Salveaza timp

Plimbatul dintr-o parte in alta, condusul spre diferite magazine, cautatul unui loc de parcare, pierderea timpului pentru a gasi marimea potrivita sau culoara potrivita, apoi mersul spre o alta locatie care are “reduceri”, toate acestea pot fi istovitoare. Pe langa asta, consuma enorm de mult timp, timp ce poate fi investit in copil, nu in mobila copii. La Lucs Design veti primi piesa de mobilier pe care o cautati fara prea multa bataie de cap.

Ofera calitate

Mobila la comanda este, fara indoiala, de calitate mult mai mare decat aceea pe care o veti gasi in magazine. Produsele precum: pal melaminat, mdf si hpl, in anumite cazuri, sunt alese manual si asamblate de un expert sau de o mica echipa de profesionisti, nu montate de masinarii si apoi trecute rapid printr-o zona de control. Asadar, nu doar materialele sunt de o calitate mult mai mare si mai durabila, ci si controlul fiecarei parti a procesului de creare mobila copii la comanda.

Este interesant

In esenta, toata lumea isi doreste sa decoreze locuinta exact asa cum a visat intotdeauna sau asa cum a vazut in filme. Oricine isi doreste sa creeze o camera pentru copil cu atmosfera calda si primitoare, tocmai de aceea aceasta incapere a casei necesita mobila pentru copii de calitate. Este extrem de frumos sentimentul pe care il simtim atunci cand primim ceva facut pe comanda – cu specificatiile noastre, dupa dorintele si necesitatile noastre. Creat din imaginatia noastra.

Noi venim la dumneavoastra acasa si proiectam impreuna design-ul pentru mobila de care aveti nevoie. De restul se ocupa expertii nostri, iar produsul final va fi unul de exceptie.