May 28, 2014

Mobila living

Stil personalizat. Eleganta. Totul la comanda.

Mobila living pe care intotdeauna v-ati dorit-o incepe de aici. Lucs Design ofera toate uneletele pentru crearea unor piese de mobilier unice, exclusiviste, de calitate premium, cu stiluri ce variaza de la contemporan la traditional. Alegeti stilul care vi se potriveste si explorati optiunile noastre de materiale care se vor potrivi perfect cu locuinta dumneavoastra.

Confort

Cele mai frumoase living-uri sunt locuri in care oamenii impart un confort deosebit – si, desigur, stilul. Lucs Design va ajuta sa creati un spatiu extraordinar pentru intalnirile cu prietenii si familia. Avem o multime de idei pe care le vom imbina cu alte dumneavoastra pentru a crea spatiul ideal. Mobila living ideala.

Ati luat vreodata in considerare inlocuirea mobilei din living? Poate v-ati saturat de acele scaune si fotolii neconfortabile. Poate va doriti un nou suport pentru TV si sistemul de entertainment. Poate ati vizitat toate magazinele de mobila si niciunul dintre ele nu este macar pe aproape de ceea ce cautati.

Eleganta

Cand vine vorba de mobila living, Lucs Design va intelege dorintele si necesitatile. Indiferent ca sunteti in cautare de o canapea, o masa sau scaune, Lucs Design este acolo pentru a va asista in crearea cele mai elegante si potrivite mobile. O vasta selectie de materiale premium.

Consistenta

Designerii nostri experti in mobila living sunt consistenti in fiecare proiect. Deadline-urile nu sunt doar pe hartie, ci se lucreaza la ele pana cand sunt satisfacute cele mai mici detalii. Toata mobila living este creata manual de profesionistii Lucs Design, asigurand o calitate si o durabilitate iesita din comun. Elemente peste care timpul pare sa nu treaca si detalii care impresioneaza retina.

Amprenta unica

Mobila living proiectata de noi este complementaritatea perfecta pentru orice locuinta moderna. Mixul unei maiestrii impecabile cu diverse stiluri pe care le implementati dumneavoastra vor oferi un produs final de exceptie – unul care va fi piesa ideala din casa dumneavoastra.

Daca vanati canapeaua perfecta pentru camera de zi, Lucs Design ofera un design unic si un confort extrem. La noi, cumparaturile nu numai ca se fac usor, dar ofera si o satisfactie imensa clientului. Mobila living este esentiala pentru o locuinta pentru ca reflecta in mod direct viata si stilul dumneavoastra.

Incepeti cu o canapea – mobila la comanda inseamna ca o putem face pentru orice incapere, pentru orice zid, la orice fel de dimensiuni. Pe langa asta, o vom personaliza in functie de dorintele dumneavoastra. Avem nevoie doar de masuratori si idei.

Sa ne gandim impreuna la ce ar mai putea face parte din setul „mobila living”. O masuta pentru servit cafeaua dimineata ar fi excelenta. Sau poate o masa si un suport pentru televizor. Poate o masa pentru consola. Poate o biblioteca. Putem adauga la peisaj absolut tot ceea ce considerati lipsa.

La Lucs Design facem lucrurile intr-o maniera profesionala pentru ca dumneavoastra sa va bucurati in fiecare zi de mobila pe care o proiectam cu mare pasiune din lemn de calitatep premium.

Mobila living este reflexia personalitatii familiei – expresia locuintei si ar trebui sa contina elemente unice, create cu gust. De aceea, se merita investitia in mobila la comanda.