August 30, 2010

Mobila la comanda

Visul devine realitate

Proiectarea de mobila la comanda este o experienta plina de satisfactii pe termen lung. Imaginati-va doar cat de bine ar arata o locuinta in care fiecare detaliu ar fi ales cu atentie, special conceput pentru a umple un gol. Veti obtine piese unice cu maiestrie superba – alegerea perfecta pentru o persoana care prefera mobila noua demna de comparatie cu mobilierul de muzeu. Mobila la comanda va asigura de faptul ca primiti elemente care vor fi durabile pentru ani buni, care va vor arata stilul personal si vor reflecta exact ceea ce va place.

Atentie incredibila la detalii

Lucs Design are o echipa care realizeaza ca fiecare cumparator are specificatiile sale proprii, vazand fiecare lucrare in parte ca un conglomerat de idei ce trebuie puse cap la cap pentru o piesa unica. Clientii isi pot alege materialele si finisajele, pot dezvolta propriile idei de design, sfatuiti fiind de catre echipa noastra. La Lucs Design ne asiguram ca purtam discutii bine conduse cu dumneavoastra pentru a sti exact ce trebuie sa facem. Cum sa lucram. Caror detalii sa le dam atentie.

In acest fel, ne asiguram in mod precis ce anume doriti de la piesa, pana la cele mai mici fineturi. In momentul in care dumneavoastra sunteti satisfacut de schita, atunci productia de mobila poate incepe.

mobila la comanda

Exclusivitate

Daca sunteti satul de mobila comerciala, produsa in masa, disponibila in majoritatea magazinelor, poate ar fi timpul sa aruncati o privire in catalogul nostru. Nevoia de a crea un produs bun a disparut, iar in locul sau a aparut nevoia de a face lucruri rapid si ieftin, pe cat posibil. Mobila produsa in masa poate arata bine la inceput, dar este neinteresanta si nici nu rezista pe termen lung. Cel mai bun lucru pe care il ofera este pretul, extrem de scazut.

Clasa

Daca sunteti in cautare de mobila contemporana sau care exprima o anumita „clasa” si care nu are acel look de mana a doua ca mobila veche, antica, atunci mobila la comanda trebuie luata in considerare. Stim cum sa schitam si sa cream mobila frumoasa, cu design exclusiv care sa reziste foarte mult timp.

Se spune ca este destul de dificil de gasit un producator de mobila de calitate. Acest lucru nu este adevarat. Noi oferim mobila la comanda la preturi ireprosabile, piese care rezista timp indelungat si au un design unic.

mobila la comanda

Profesionalism

Da, la comanda, mobila costa putin mai mult decat cea comerciala. Ba chiar uneori pretul este la fel sau mai mic, insa rezultatul pe termen lung este unul magnific. Adevaratii profesionisti creeaza mobila care rezista 100 ani. Atunci in mod clar se merita diferenta de pret – pentru calitate si exclusivitate. Acestea fiind spuse, intotdeauna se merita investitia in mobila. Nu este totul doar despre materiale si forta de munca, ci despre adevarate opere de arta realizate de proiectanti priceputi.

Daca v-ati saturat de mobila tipica, ordinara, comerciala, este timpul sa aruncati o privire pe un catalog cu mobila la comanda. Aceste piese unice sunt o modalitate excelenta de a obtine calitate, pricepere, durabilitate – cu alte cuvinte, o investitie extraordinara.