June 4, 2014

Mobila de dormitor

Toata lumea isi doreste piese de mobilier care portretizeaza exact ceea ce reprezinta ca persoana. De multe ori oamenii cauta luni intregi mobilier in speranta ca vor gasi piesa perfecta ce se “muleaza” pe personalitatea lor.

Dar de ce sa pierdeti atat de mult timp, in special cand vine vorba de mobila dormitor, cand puteti apela la Lucs Design, unul dintre liderii de piata in mobila la comanda. Avem o gama variata de materiale din care puteti alege, oferim solutii inovative, idei bune si suntem capabili sa umplem locuinta dumneavoastra cu un decor ireprosabil pe care il veti iubi enorm. Toate astea pentru ca totul este conceput special pentru dumneavoastra.

Mobila dormitor pe care o cream este proiectata special in jurul ideilor si necesitatilor dumneavoastra. In mod simplu, toate piesele de mobilier pe care le producem sunt construite in conformitate cu spatiul si forma camerei, gustul si nevoile de stocare – obtinand maximul de la spatiul de locuit, chiar si intr-un dormitor mic. Expertii Lucs Design vor acorda timpul necesar unor discutii complete legate de necesitatile dumneavoastra, design, proiectare, culori, unghiuri si spatiu.

Primii pasi pentru alegere mobila dormitor

Daca deja stiti ce tip de mobila dormitor doriti, cea mai dificila parte a procesului de achizitie este aproape completa. Insa daca nu v-ati decis cu privire la piesele pe care le doriti, acela ar fi primul pas. Este posibil sa facem piesele in mod individual, sau ca set intreg, deci este necesar sa determinati in primul rand ceea ce doriti de la dormitor si cat de mult spatiu aveti la dispozitie pentru noua configuratie. Masuratori atente ale incaperii sunt un prim pas pentru a va asigura ca mobila nu va fi prea mare pentru spatiul actual/existent.

Urmatorul pas

De indata ce consideratiile legate de spatiu au fost luate in calcul si aveti o idee buna despre ce tip de mobila dormitor doriti, este timpul sa apelati la Lucs Design, moment in care ne veti furniza toate specificatiile si masuratorile. Vom discuta despre pret, vom sugera idei de imbunatatire, vom da sfaturi si vom schita impreuna planul final al proiectarii. Moment in care poate incepe productia.

Colaborarea cu noi este usoara pentru ca suntem cei mai buni la ceea ce facem si avem experienta indelungata. Pe langa toate astea, piesele din portofoliul existent pot servi atat ca buna inspiratie, cat si ca dovada a maiestriei noastre.

Despre estetica generala

Alegeti cu atentie estetica si design-ul pentru mobila dormitor. Acestea vor avea un impact semnificativ atat asupra materialelor ce vor fi folosite la productia pieselor, dar si asupra proceselor folosite pentru mobila la comanda. In cadrul colaborarii, comunicarea este vitala pentru a putea asigura exact ceea ce s-a discutat initial. Marimea, culoarea, forma si stilul trebuie constant verificate pentru un produs final de exceptie. Mare parte a acestei note se datoreaza faptului ca anumite tipuri de produse,  precum pal melaminat, mdf si hpl, spre exemplu, sunt exceptional de frumoase si rezistente la coroziunea apei, infiltrarea gandacilor, putrezire, insa pot fi si mai scumpe. Noi sugeram o discutie preliminara in care noi vom expune detaliile proiectului pe care il doriti (mobila dormitor) si vom face recomandari atente pe baza experientei pe care o detinem.