May 28, 2014

Mobila bucatarie

Fiind una dintre cele mai importante incaperi ale locuintei, in bucatarie se intampla toata actiunea. Nu este doar locul in care se prepara mancarea – este folosita si pentru a primi musafiri, pentru depozitarea unor gadget-uri si pentru diversele mese ale zilei.

Design-ul creat de dumneavoastra pentru mobila bucatarie trebuie sa „acomodeze” toate aceste activitati, de aceea mobila la comanda este mai populara ca oricand. In era actuala se pune un pret enorm pe personalizare si unicitate, de aceea Lucs Design va ofera mobila creata exact pe gustul dumneavoastra – totul pentru o bucatarie de vis.

Stil si functionalitate

Doua elemente cu un impact puternic asupra bucatariei. Insa lucram fara presiune. Vom proiecta mobila bucatarie impecabil, de la inceput pana la sfarsit.

Da, atunci cand renovam bucataria si vrem ceva mai mult de la design-ul banal, luam mai multe elemente in considerare. Per total, spatiul functional este cheia – pana la urma, tot ce ne dorim de la spatiul pentru gatit este ceva loc in care sa ne miscam cum trebuie. De aceea, mobila la comanda pentru aceasta incapere a locuintei trebuie sa asigure destul spatiu pentru gatit, mancat si stat. Mai departe, ar trebui sa luam in calcul si depozitarea atunci cand comandam mobila bucatarie. In mod normal, bucatariile contin foarte multe ustensile, oale, tigai si aparate mici, de aceea este musai sa avem spatiu pentru toate acestea. Intr-un final, spatiul ar trebui sa arate frumos, prezentabil, atat pentru musafiri cand si pentru noi.

La Lucs Design asiguram un raport extraordinar intre stil si functionalitate, toate acestea folosind materiale de calitate premium ce vor aduce personalitate si vibratie locuintei, prin mobila bucatarie, esentiala pentru stilul de viata.

Cum alegem design-ul bucatariei?

Daca incepem renovarea unei bucatarii, ar trebui sa stim exact ce vrem in momentul in care dam comanda pentru mobila bucatarie. Cu ajutorul nostru, acum aveti posibilitatea sa transformati chiar si un spatiu mic intr-unul spatios si primitor. Avem solutii atat pe verticala, cat si pe orizontala. Avem idei, pe care le vom imbina cu dorintele si necesitatile dumneavoastra.

Depozitarea in bucatarie

Pentru a putea depozita toate ustensilele si aparatele necesare gatitului, avem nevoie de cabinete, sertare si dulapuri. Secretul succesului nostru este ca ne sfatuim clientii sa profite de fiecare centimentru in bucatarie. Ideea de baza este sa fie cat mai mult spatiu locuibil, in timp ce utilitatea si stilul se imbina la perfectie. Organizarea accesoriilor, a produselor alimentare, salveaza nu numai timp ci si spatiu care poate fi folosit pentru locuit.

Eliminam standardul din ecuatie

Majoritatea modelelor de mobila bucatarie sunt standard. Noi venim cu garantia si promisiunea ca proiectam si executam orice model de mobilier, orice piesa, din materiale interesante, de calitate, care vor imbunatati nu doar stilul si imaginea bucatariei, ci si functionalitatea. Cand vine vorba de aceste elemente, le echilibram perfect in ecuatie pentru a putea fi siguri produsul final este peste orice asteptari. Calitatea este pe primul loc. Unicitatea ocupa si ea un loc de varf in productia noastra. Alegeti acum mobila bucatarie pentru locuinta dumneavoastra.