June 23, 2014

Mobila birou

Personalizare. Eficienta. Arta.

Biroul este locul in care ne facem treaba pe masura ce vietile noastre devin din ce in ce mai ocupate si mai solicitante. Lucs Design creeaza mobila birou la comanda si combinatii de piese de mobilier care se potrivesc perfect cu stilul dumneavoastra de viata si decorul locuintei. Design-ul vine cu diverse configuratii, alese de fiecare client in parte, configuratii ce depind de marime, finisaje si detalii.

Doar mobila birou creata de expertii nostri poate:

  • Sa fie creata special pentru stilul dumneavoastra personal de lucru
  • Sa se potriveasca cu orice camera, perete sau colt exact asa cum va doriti
  • Sa fie complementara cu interiorul locuintei dumneavoastra
  • Sa fie masura asteptarilor dumneavoastra

Veti iubi modul in care mobila birou se va potrivi cu lucrul si studiul zilnic. Functionalitati speciale precum manere rotunde, brate articulabile pentru scris, sertare ascunse sunt doar cateva optiuni dintre care puteti alege.

Noi suntem de parere ca la Lucs Design veti gasi ceea ce cautati. Indiferent ca este mare, mica, cu multe finisaje, mobila birou realizata la noi asteapta o personalizare speciala. A dumneavoastra.

Detalii exceptionale

Cei mai multi dintre noi cauta idei pentru design-ul mobilei de birou, insa vestile bune sunt la Lucs Design: aici punem pasiune si munca enorma in indeplinirea obiectivelor. Fiecare decizie de creare de mobila birou vine cu o serie de schite, idei, conversatii si atentie la detalii. Totul pentru a folosi cat mai bine spatiul din incaperea dumneavoastra intr-un final.

Ideile noastre de mobila birou asigura multe optiuni printre care – folosirea calculatorului, scris, depozitare, imbinand functionalitatea cu aspectul deosebit. Aceste detalii pe care le furnizati catre Lucs Design vor fi translatate intr-un plan organizat, croit perfect pentru dumneavoastra si locuinta.

Dumneavoastra aveti prioritate

Fiecare mobila birou la care lucram necesita atentie speciala catre dumneavoastra – cum lucrati, unde lucrati si ce anume folositi cel mai mult la birou. Despre modul in care noi lucram cand vine vorba despre mobila birou, nu este mult de spus: nu luam pauza pana cand totul este perfect.

Ce asiguram:

  • un pachet full-service: design, creare, instalare
  • designeri experti care va sunt alaturi de la inceput pana la final
  • angajati antrenati – nimic nu este subcontractat
  • asigurarea unei firme cu licenta
  • fabrica si centru de design care este in proprietatea noastra

Alocam fiecare resursa pentru construirea si proiectarea celor mai bune solutii pentru mobila birou si ne dam intotdeauna silinta pentru a va oferi cel mai bun produs si cele mai inalte nivele de servicii posibile. Ne asteptam ca design-ul mobilierului de birou sa fie primul dintre multele proiecte pe care le-am putea face impreuna.

Indiferent ca sunteti in cautare de un produs de pe stoc, piese intregi de mobilier sau aveti nevoie de mobila la comanda, echipa noastra de profesionisti va poate ajuta. Cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora, expertii nostri vor intelege si pune pe hartie nevoile si ideile dumneavoastra si vor veni cu o solutie care va functiona perfect.

Afla mai multe despre firma si serviciile noastre, despre modul in care ne realizam proiectele si ceea ce ar trebui sa astepti de la Lucs design. Ne dorim sa va furnizam solutii perfecte de mobila birou, construite in jurul viziunii dumneavoastra.